TOOLBOX-ruuvinväännin tilaajalahjaksi

TOOLBOX-ruuvinväännin

Arvo: 89,90 €

TOOLBOX ruuvinväännin kätevällä taittomekanismilla

Kaikki TOOLBOX-ruuvinvääntimen osat on pakattu pieneen kuljetuslaatikkoon, jossa on 49 erilaista kärkeä, magneettinen kärjenpidin ja laturi.

Voit muuttaa TOOLBOX-ruuvinvääntimen pään kulmaa nopeasti yhdellä napsautuksella 90 asteesta 180 asteeseen. Pienellä ruuvinvääntimellä voi ruuvata lähes mahdottomissa paikoissa.

Ruuvinvääntimessä on led-valo, joten koneella on helppo työskennellä myös pimeissä paikoissa kuten allaskaapissa ja ullakolla. Kahvan pohjassa on voimakas taskulamppu.Ruuvinvääntimessä on:

  1. Nykyaikainen 3,6 voltin litiumioniakku
  2. Nopea kärjenvaihtomekanismi
  3. Akun merkkivalo, joka kertoo, milloin akku pitää ladata
  4. Kirkas led-valo, joka valaisee työskentelyalueen
  5. 15 + 1 momenttiasetusta, joilla voi tehdä paljon erilaisia ruuvaus- ja poraustöitä
  6. Ergonominen kahva ja luistamaton pinnoite
  7. 49 kärkeä: 8 Torx, 8 Philips, 8 Pozidriv, 14 talttapää, 8 kuusiokolo, 3 Robertson
  8. Kärjenpidin
  9. Kirkas taskulamppu

TEE ITSE LEHTI + LAHJAKSI TOOLBOX RUUVIVÄÄNNIN

Tee Itse on juuri oikea lehti kaikille kotinikkaroijille. Lehden tilaajana olet hyvissä käsissä, sillä ohjeidemme avulla onnistut projekteissasi. Kaikki ohjeemme ovat ammattilaisten ja asiantuntijoiden tarkistamia. Ei muuta kuin hommiin – me neuvomme vaihe vaiheelta.

Tilaajana saat Tee Itse -lehden postissa neljän viikon välein. Ja lisäksi saat paljon muutakin. Voit esimerkiksi lukea lehteä verkossa, tilata tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi, löytää hyviä tarjouksia verkkokaupastamme ja saada käyttöösi yli 1 000 rakennusohjettamme.