Tilaajalahjaksi Infrapunalämpömittari – Tee Itse lehti

Tee Itse on juuri oikea lehti kaikille kotinikkaroijille. Nappaa nyt 2 numeroa Tee Itse -lehteä vain hintaan 15,90€ ja saat samalla kaupan päälle tilaajalahjaksi infrapunalämpömittarin (arvo 69€) jolla voit helposti mitata vuotaako lämpö oven tiivisteiden vierestä tai löytyykö ikkunan alta kylmäsiltä!

Tilaa Tee Itse ja saa Infrapunalämpömittari lahjaksi

Infrapunalämpömittari


Ovatko katon eristeet kunnossa, vuotaako lämpö oven tiivisteiden vierestä tai onko ikkunan alla kylmäsilta? Saat vastaukset kysymyksiin Tech-Pro-infrapunalämpömittarilla.
Infrapunalämpömittaria on helppo käyttää. Lasersäde suunnataan mitattavaan pintaan, ja LCD-näyttö kertoo oikean lämpötilan saman tien.Näet nopeasti lämpötilan muutokset ja voit suunnitella, miten voit leikata lämmityskuluja.
Lämpömittari toimii kaikilla pinnoilla, ja se mittaa lämpötilan myös nesteistä kuten öljystä ja vedestä. Lämpömittari toimii -50-500 C asteen välillä. Laitteella voi tarkistaa, onko pakastin tarpeeksi kylmä, karkaako lämpö pääoven alta ja onko rasvakeittimen öljy tarkasti 190-asteista, jotta ranskalaisista tulee täydellisiä.
Infrapunalämpömittari:
– Mittaa lämpötilat -50 asteesta +500 asteeseen
– On helppo käyttää
– Mittarissa on selkeä LCD-näyttö
– Toimii kaikilla pinnoilla (esim. puu, betoni ja nesteet)