Tilaajalahjana Johdoton ulkovalo liiketunnistimella vain 12 €

Me rakastamme historiaa. Me nostamme päivänvaloon ainutkertaisia ihmiskohtaloita ja dramaattisia historiantapahtumia, jotka ovat olleet muovaamassa niin mennyttä kuin nykyhetkeäkin.

Tilaa nyt 2 numeroa Tieteen Kuvalehti Historiaa vain hintaan 12 € ja saat samalla tilaajalahjaksi kätevän Nordic mini aircondition -ilmastointilaitteen! Tuo viilennystä toimistoon, kotiin tai matkailuautoon.

Tilaa omasi tästä ja saa ilmastointilaite kaupan päälle

Johdoton ulkovalo liiketunnistimella
Arvo: 39 €

Johdoton ulkovalo liiketunnistimella

Uusi, kestä ulkovalo valaisee pyörävajan, kellarin portaikon tai autotallin ilman kalliita sähköasennuksia. Ulkovalo toimii tehokkaalla led-tekniikalla, ja siinä on voimakkaat paristot ja kätevä liiketunnistin, joka sytyttää lampun vain liikkeen havaitessaan, minkä ansiosta paristot kestävät yli vuoden.

Ulkovalo on helppo asentaa. Säädettävän kiinnikkeen ansiosta sillä on helppo valaista esimerkiksi takaportaat, pyörävaja, kellarin portaat tai pihatie. Voimakas 250 lumenin valo syttyy liikkeestä 5 metrin sisällä. Liiketunnistimella syttyvä valo auttaa pitämään ei-toivotut vieraat poissa, pidentää paristojen käyttöikää ja tekee kotiin tulemisesta pimeällä mukavamman. Liiketunnistin ei toimi valoisaan aikaan.
Ulkokäyttöön tarkoitettu lamppu kestää kaikenlaista säätä.

Ulkovalon tiedot:

250 lumenin voimakkuus
Liiketunnistus 5 metriin
Suuntaus säädettävillä kiinnittimillä
Sateen-, tuulen- ja pakkasenkestävä.