Lehti isänpäivälahjaksi

Lehti isänpäivälahjaksi, josta iloa pidemmäksikin aikaa. Vaihtoehtoja isälle lehden tilaamiseen on, riippuen mielenkiinnon kohteista ja tuleeko ennestään jokin lehti. Lehden tilaajalle kaupan päälle tilaajalahja, joka toimitetaan laskutusosoitteeseen.

Autot kokoajan mielessä

Tilaa 8 nroa Auto BIld lehteä vain 28€ + tilaajalahjaksi langaton sääasema
Asiantuntijalehden kovaa ydintä ovat uutuusmallien koeajot, testit, erikoisvertailut ja ainutlaatuisia 100 000 kilometrin kestotestit. Suomalaisten suosikkimerkit ajetaan suomalaisissa olosuhteissa. Auto Bild paljastaa uutuusmallit ensimmäisenä.

Tilaa V8-Magazine huippuhintaan! Kaupan päälle mahtava tilaajalahja
Suomen suurin jenkkiautolehti tarjoaa ylivertaisia autounelmia, luotettavaa tietoa ja reilusti nostalgiaa. Veekasi esittelee upeimmat autot, seuraa alan tapahtumia meillä ja muulla, opastaa amerikkalaisten autojen rakentamisessa ja kertoo mielenkiintoisista ihmisistä autojen takana.

Juorut ja maailmanmeno

Pressa romutti hinnat – Seiska nyt alk 2,50/numero
Seiska nyt hintaan 10 numeroa vain 29,90€! Kaupan päälle Finnfeelings Sadepäivä -koru (arvo 89,00€) tai monikäyttöinen rannekello (arvo 35,90€). Voit myös säästää vielä enemmän ja tilata 20 numeroa vain hintaan 2 x 24,90 eli 2,50€/ numero!

Tiedettä; Historiaa, Teknologiaa

Tilaa 4 nroa KotiMikro -lehteä nyt vain hintaan 21,90€ ja saa kevyttoppis lahjaksi
Pohjoismaiden suurin tietokonelehti Kotimikro auttaa laitteiden valinnassa ja tietokoneen tehokkaassa hyödyntämisessä. Kotimikron tilaajana saat muun muassa 4 Gt ilmaista tallennustilaa sekä mahdollisuuden tehdä omat kotisivut. Kevyttoppis tilaajalahjana myös Tieteen Kuvalehti Historiassa.  (Kampanja voimassa vielä hetken)

Tilaa nyt Tieteen Kuvalehti, kaupan päälle laadukas Digitaalinen verenpainemittari
Tieteen Kuvalehti tekee tutkimuksen maailmasta ymmärrettävää ja viihdyttävää. Tieteen Kuvalehden lukijana pysyt ajantasalla niin kulttuurin, luonnon, tekniikan ja lääketieteen uusimmista ilmiöistä.

Rakentajalle, Remontoijalle

Tee Itse -lehti – paras lehti kotinikkareille – nyt vain 14,90e + tilaajalahjana työtakki
Tee Itse on Pohjoismaiden suurin ja paras lehti kotinikkareille. Joka numerossa saat runsaasti ammattilaisten vinkkejä ja hyviä neuvoja, joita on perusteellisten, vaiheittain etenevien ohjeidemme ansiosta helppo noudattaa. Testaamme työkaluja ja muita välineitä kaikissa hintaluokissa ja annamme hyviä neuvoja niiden ostoa varten. Lehdessä on jokaiselle jotakin – olit sitten aloittelija tai kokenut kotinikkari – ja Tee Itse pitää huolen siitä, että säästät paljon rahaa ja onnistut hankkeissasi – joka kerta!