Lehti isälle - Isänpäivätarjoukset

Tilaa lehti isälle lahjaksi. Katso täältä isänpäivän lehtitarjoukset netistä ja tilaa edullisesti hyödyntäen allaolevat tarjoukset. Miehille suunnatut ja miehiä ehkä kiinnostavia lehtiä aakkosjärjestyksessä!

Muista isää 12.11. Tilaa lehti ja lahja tarjoushintaan tästä!
Ilahduta Isää tai tilaa itselle lahjaksi - Sanoman Isänpäivätarjous on täällä!

Tilaa Tiede, ET Matkaopas, Glorian ruoka&viini, Aku Ankka tai Helsingin Sanomat nyt edulliseen nettitarjoushintaan ja säästä jopas 50%!

Lisäksi voit valita arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle: Tilaajalahjoina Bluebiit Powercard (arvo 24,90 €), Bluebiit SportGo -langattomat kuulokkeet (arvo 59,00 €), Bluebiit ranneverenpainemittari (arvo 59,00 €) tai House of Elliott ranne- ja korvakorusetti (arvo 88,00 €). Huom. Helsingin Sanomien tilaukset eivät sisällä tilaajalahjaa.

Fokus Median joulutarjous tästä, kaikki lehdet vähintään -40%
Nyt voit tilata kaikki Fokus Median lehdet erikoisen hyvään Jouluhintaan. Alennus on vähintään -40%!
Fokus Medialta löytyy isälle sopivia lehtia kuten Auto Bild Suomi, GEO, GTi-Magazine, Hifimaailma, Pelit-lehti, V8-Magazine
Tilaukset ovat määräaikaisia ja alkavat vuoden 2018 ensimäisestä numerosta. Tilausjakso päättyy automaattisesti vuoden 2018 lopussa.

Apu lehden tarjous
Kaikkien suomalaisten viikkolehti Apu. Tilaa ja saat tilaajalahjaksi Saffire Noor hematiitti-kaulakorun tai CeramiChef-veitsisetin!

Auto Bild Suomi
Auto Bild – eniten testejä eniten uutuuksia. Tilaa ja valitse tilaajalahjaksi Laservatupassi tai 1 numero kaupan päälle!

GTi-Magazine
Suomen suosituin tuning-lehti GTi-magazine kertoo kaiken tietämisen arvoisen autojen rakentelusta. Tilaa ja valitse tilaajalahjaksi GTi-nahkalompakko!

Jääkiekkolehti
Jääkiekkolehti seuraa Suomen suosituinta urheilulajia kaukalossa ja kulisseissa: kiinnostavia persoonia, yllättäviä aiheita ja erilaisia näkökulmia.

Katso lehti vain 1,56e/nro + valitsemasi lahja
Hyödynnä nyt Katson huikea synttäritarjous! 16 lehteä nyt vain 24,90 euroa eli vain 1,56 €/nro ja kaupan päälle upea helmiäistauluinen rannekello (arvo 35 e) tai kaunis olkalaukku (arvo 35 e)!

Kotimikro + matkalaturi
Pohjoismaiden suurin tietokonelehti Kotimikro auttaa laitteiden valinnassa ja tietokoneen tehokkaassa hyödyntämisessä.

2 numeroa Maailman Historia -lehteä + Hasaki Omakase -veitsisetti vain 8,90 €
Maailman Historia rakastaa historiaa. Lehdessä nostetaan päivänvaloon ainutkertaisia ihmiskohtaloita ja dramaattisia historiantapahtumia, jotka ovat olleet muovaamassa niin mennyttä kuin nykyhetkeäkin.

National Geographic + CFBR Windbreaker -takki
3 numeroa National Geographic -lehteä + Ammattilaatuinen kiikari vain 14,90 €
National Geographic tarjoaa uhkarohkeita tutkimusmatkoja, rajoja rikkovia seikkailuja, uraauurtavia löytöjä ja mullistavia tutkimuksia. Lähdetkö mukaan?

Oma Aika syystarjous ja saat valitsemasi lahjan kaupan päälle!
Oma Aika on uusi aikakauslehti aikuisille, sekä naisille että miehille. Lehti tarjoaa syvällistä tietoa, viihdyttäviä ja koskettavia tarinoita sekä huippuetuja. Oma Aika pureutuu terveyden ja hyvän olon tärkeisiin aiheisiin.

Seiska lehden syystarjous, Tilaa ja viihdy!
Tilaa nyt 9 numeroa Seiskaa VAIN 25€ (2,78€/nro) + lahja. Valitse joko kaunis Aarikan olkalaukku (arvo 69€) tai tyylikäs rannekello (arvo 39€).

2 Tieteen Kuvalehti -lehteä + COMO-kello vain 8,90€
Tilaa nyt Tieteen Kuvalehti ja saa HYBRID Dronecar tilaajalahjana
Lehti tarjoaa viihdettä ja haasteita sekä auttaa ymmärtämään ympäröivää maailmaa. Lähde tutkimusmatkalle maailman syvimmästä kuilusta aina universumin uloimmille reunoille.

Tuulilasi, katso tarjous ja tilaa!
Tuulilasin tarjous: 5 numeroa vain 28,00! Voit valita lahjaksi ProTool-työkaluboksin tai Milano-rannekellon!

Aku Ankan tarjous
Lahjaksi tilauksestasi saat jopa 59 €:n arvoiset langattomat Bluebiit SportGo -kuulokkeet! Halutessasi voit myös valita Aku Ankka -kylpypyyhkeen (arvo 22 €).