Valikko Sulje

Me Naiset

3kk vain 29€ + valitsemasi lahja

Tilaa Me Naiset keväisellä tarjouksella 16 numeroa (4 kk) vain 39 € (norm. 75 €)! Saat lahjaksi uutuus-tuotteita!
Voit valita My Minerals -mineraalimeikkejä, Brands of Scandinavia Hamam-pyyhkeen tai 4 numeroa (1 kk) lisää pituutta tilaukseesi!

Osasto:

Suomen suosituin naisten viikkolehti, Me Naiset, tarjoaa ajankohtaista tietoa henkilöistä, muodista, kauneudesta, terveydestä, ihmissuhteista, ruoasta, raha-asioista, työelämästä, matkustamisesta ja sisustuksesta kiireiselle ja aktiiviselle suomalaisnaiselle.

Me Naiset viihdyttää, yllättää ja sykähdyttää sekä visuaalisesti että ajatuksellisesti. Värikäs lehti on täynnä koskettavia tarinoita, huumoria, tuoreimpia trendejä ja elämänmakuista ajattelua.

Me Naiset pitää lukijansa ajan tasalla siitä, missä mennään niin ajatuksissa, ilmiöissä kuin tuotteissakin. Lehti tarjoaa lukijoilleen vuoden aikana myös erilaisia yllätyksiä kuten kilpailuja ja leffanäytöksiä. Me Naiset on hyväntuulinen ja taatusti ajankohtainen – joka torstai! Viikkolehden lisäksi tilaukseen kuuluu iPad-lehti sekä näköislehti verkossa. Jotta Me Naiset kulkisi mukana missä ikinä liikutkin, saat Me Naiset Plus -lehden iPhonelle. Uutta sisältöä joka päivä!

Me Naiset ilmestyy 48 kertaa vuodessa.