Menu Close

Kotimikro

4 numeroa + kameralla varustettu kello vain 19,90 €

Juuri nyt saat 4 lehteä tarjoushintaan vain 19,90€ + tilaajalahjaksi käytännöllinen kameralla varustettu kello (arvo 106,80€)!

Rannekellolla voit ajan tarkkailun lisäksi ottaa valokuvia ja kuvata videokuvaa huomaamattomasti kuin vakooja James Bond -tyyliin. Kuvat ja videot tallentuvat mukana tulevalle 4 Gt:n muistikortille, jolla on tilaa noin kahden tunnin otosten verran. Kellossa on helppokäyttöiset toiminnot valokuvaukselle, videokuvaukselle sekä kuvien ja videoiden siirtoon tietokoneelle. Tiedonsiirto tapahtuu irrottamalla liitännän pieni kansi ja liittämällä USB-kaapeli kellosta tietokoneeseen.

Osasto:

Pohjoismaiden suurin tietokonelehti Kotimikro auttaa laitteiden valinnassa ja tietokoneen tehokkaassa hyödyntämisessä. Kotimikron tilaajana saat muun muassa 4 Gt ilmaista tallennustilaa sekä mahdollisuuden tehdä omat kotisivut.

Kotimikro-lehti on täydellinen valinta kaikille, jotka ovat kiinnostuneita tietokoneiden, tablettien ja älypuhelimien päivittäisestä käytöstä. He ovat innostuneita laitteista, mutta kaipaavat silti joskus apua digitaalisessa viidakossa – he saattavat myös olla vasta-alkajia, jotka vain haluavat saada homman toimimaan.