Kodin Kuvalehti

Kodin Kuvalehti on lukijalleen hyvä ystävä, vuorovaikuttaja, tukija ja ymmärtäjä. Lehti tarjoaa lukijalleen oman verkoston johon samastua ja tukeutua. Sen sisältöä värittävät elämykselliset lukuaiheet, ajankohtaiset työelämän jutut, perhettä ja parisuhdetta käsittelevät syvälliset pohdinnat, terveyteen ja hyvinvointiin liittyvät aiheet sekä ruoka ja sisustus, tyyli ja matkailu.

Joka toinen viikko ilmestyvä Kodin Kuvalehti on Suomen ylivoimaisesti luetuin naisten ja kodin lehti. Se elää vahvasti mukana suomalaisen kodin arjessa ja juhlassa. Kodin Kuvalehti ilmestyy 24 kertaa vuodessa (23 lehteä).

Kodin Kuvalehden tarjoukset

Tilaa Kodin Kuvalehti itselle tai lahjaksi tarjoushintaan: 3kk (6 numeroa) vain hintaan 29€! Samalla lunastat tilaajalahjaksi valintasi mukaan joko Fiskars Edition –malliston Black&White –sakset, Cook´n Co -veitsisetin, My Minerals -mineraalimeikkejä tai 2 numeroa (1 kk) lisää pituutta tilaukseesi!


Tilaa Kodin Kuvalehti ja valitsemasi lahjaTilaa Kodin Kuvalehti itselle tai lahjaksi tarjoushintaan: 4kk (8 numeroa) vain hintaan 33€! Samalla lunastat tilaajalahjaksi valintasi mukaan joko Pikku Myy-, Esi-isä-, tai Nipsu -Muumimukin (arvo 19,90€).

Tilaa Kodin Kuvalehti ja muumimuki