E-kirjat sekä äänikirjat netistä – Kokeile ilmaiseksi

E-kirjat ja äänikirjat voi hankkia netistä useista eri palveluista. Monia maksullisia palveluja voi kokeilla ilmaiseksi hetken. Lisäksi kirjastoista voi lainata ilmaiseksi, jos omistaa kirjastokortin. Kirjastoista tosin usein voi joutua jonottamaan uusia ja suosittuja kirjoja.

Bookbeat – laajin e- ja äänikirjavalikoima

Kokeile maksutta tästä

BookBeat tarjoaa sinulle kirjallisuuden parhaat klassikot ja kovimmat uutuudet e- ja äänikirjoina. BookBeatin laaja valikoima takaa sen, että lukemista löytyy jokaiselle iästä ja sukupuolesta riippumatta.

Kokeile nyt BookBeatia maksutta kahden viikon ajan, ja mobiililaitteestasi kuoriutuu elämäsi monipuolisin kirjasto. Voit lopettaa tilauksesi koska vain haluat ilman sitovia määräaikoja.

Storytel digitaalinen kirjapalvelu

Kokeile Storyteliä nyt ilmaiseksi kahden viikon ajan ilman sitoumuksia! Ilmaisen kokeilujakson päätyttyä voit jatkaa palvelua hintaan 16,99e/kk.

Storytel on vuonna 2005 perustettu digitaalinen kirjapalvelu, jonka avulla voit lukea ja kuunnella kirjoja suoraan puhelimessa tai tabletillasi. Suomessa Storytel aloitti 2016.

Sovellus on saatavilla iPhone- tai Android-laitteeseen, ja palvelu toimii samalla periaattella kuin esimerkiksi Spotify: Rekisteröidyttyäsi voit kuunnella ja lukea kirjoja niin paljon kuin haluat kiinteään kuukausihintaan 16,99e/kk. Voit myös ladata kirjoja offline-tilaan luettavaksi tai kuunneltavaksi ilman verkkoyhteyttä.

Storytelistä löytyy niin suomen-, ruotsin-, ja englanninkielistä kirjallisuutta, ja valikoima kasvaa jatkuvasti niin suomalaisten kuin ulkomaisten kustantajien tuotteilla.

Elisa Kirja – Ääni- ja e-kirjoja nyt myös kuukausitilauksella

Tutustu Elisa Kirjan Kuukausitilaukseen – nyt extrakirja kaupan päälle

Elisa Kirjan uusi kuukausitilaus tarjoaa kirjojen ystävien iloksi tuhansien ääni- ja e-kirjojen jatkuvasti kasvavan valikoiman – mieleistä luettavaa ja kuunneltavaa jokaiseen makuun ja tunnelmaan.

Tilaa nyt ja saat kaksi kirjaa 7,90 €/kk, sekä ensimmäiselle kuukaudelle yhden extrakirjan 0€!

Elisa Kirjan kuukausitilaajana saat 30 päivän välein Elisa Kirja -tilillesi kaksi krediittiä. Yhdellä krediitillä voit lunastaa yhden kirjan Elisa Kirjan tuhansien ääni- ja e-kirjojen jatkuvasti kasvavasta kuukausitilausvalikoimasta.

Kaikkia krediittejä ei tarvitse välttämättä käyttää heti, säästää voit jopa 10 krediittiä, kirjoja voi näin lunastaa luettavaksi ja kuunneltavaksi omaan tahtiin.