Bluebiit BlueActive3 -aktiivisuusranneke

Bluebiit BlueActive3 -aktiivisuusranneke

UUTUUS! Bluebiit BlueActive3 -aktiivisuusranneke on helppokäyttöinen aktiivisuusranneke, jolla seuraat kellonajan lisäksi päivän aikana kertynyttä askelmäärää, kulutettuja kaloreita ja kuljettua etäisyyttä. Lisäksi mittaa unenlaatua! Voit käyttää sitä myös ajanottoon tai asettaa värinähälytyksen muistuttamaan tauosta istumatyössä.
Käyttö ei vaadi mobiili- tai tietokonesovellusta. Kaikki asetukset ja toiminnot tehdään kahdella laitteen sivussa olevalla painikkeella.
Laitteen näyttöalue herää alempaa painiketta koskettamalla ja menee lepotilaan 4 sekunnin kuluttua. Laite seuraa aktiivisuutta, myös silloin kun näyttö ei ole päällä.

Toiminnot:

(1) Unenlaadun mittaus, UUTUUS-ominaisuus!
Kertoo unenlaadun kolmella tasolla.
(2) Kellonaika
Näyttää tunnit, minuutit ja samassa näkymässä 4 sekunnin jälkeen päivämäärän.
(3) Ajanotto
Voit käyttää sekuntikellona ja ottaa aikaa eri aktiviteeteille.
(4) Askelmittari
Laitteen tarkka kiihtyvyysanturi tunnistaa käden liikkeiden perusteella askelmäärän aina 9999 asti. Tämän näkymän kautta asetetaan myös käyttäjän pituus(120-190cm) ja paino(24-90kg)
(5) Kuljettu matka
Laite mittaa kävellen liikkumasi matkan kymmenestä metristä aina 99.99 kilometriin asti.
(6) Kalorit
Ilmoittaa kulutetut kalorit 0-9999 kcal. Mittaus perustuu liikesensorin havaitsemaan liikkeeseen ja asettamaasi pituuteen ja painoon.
(7) Värinähälytys
Aseta äänetön värinähälytys ajankohtaan, jolloin haluat muistuttaa itseäsi liikkumaan tai esimerkiksi pitämään tauon jostakin.

Lahjan arvo on 34,95€.

Tilaajalahjana Bluebiit BlueActive3- aktiivisuusranneke on seuraavissa lehdissä: