Aku Ankka

Aku Ankka on Suomen hauskin viikkolehti, jonka rikas ja huoliteltu kieli tarjoaa riemukkaita elämyksiä kaikelle kansalle vauvasta vuorineuvokseen. Maailman parhaiden sarjakuvaseikkailujen takana ovat huippupiirtäjät, kuten Mau Heymans, Arild Midthun ja Kari Korhonen, unohtamatta klassikkojen kuninkaita Carl Barksia, Don Rosaa ja Vicaria.

Akkarin lukijoita muistetaan monenlaisilla lahjoilla ja yllätyksillä läpi vuoden: luvassa on tarroja, julisteita, teemanumeroita ja paljon muuta. Aku Ankka ei ajaudu paperinkeräykseen, vaan se arkistoidaan kirjahyllyn aarteeksi ja luetaan yhä uudestaan.

Aku Ankka tarjous

4 kk 29 € (norm. 58 €) – alennus -50 % / 29 €
Tilaajalahjavaihtoehdot:
1. Aku Ankka -keräilymuki 1, Carl Barks – (arvo 19,90 €)
2. VR-virtuaalilasit (arvo 29,90 €)
3. Kuka kukin on - Ankkalinnan nimiväännösten aatelia -kirja (arvo 35 €)

Tilaa Aku Ankka tästä!


Aku Ankka Lataamo -digipalvelu Aku Ankka Lataamo on maailman mahtavin digitaalinen sarjispalvelu. Lataamosta löydät kaikki Suomessa julkaistut Aku Ankka -lehdet sekä muhkean valikoiman Aku Ankan taskukirjoja ja Aku Ankka Ekstroja. Uusin Aku Ankka -lehti julkaistaan Lataamossa päivää ennen kuin paperinen lehti kolahtaa postilaatikkoon, ja Taskarit julkaistaan samaan aikaan painetun version kanssa. Lataamon omissa erikoisnumeroissa julkaistaan Suomessa ennen näkemättömiä seikkailuja ja muita sarjakuvaharvinaisuuksia